Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Καλλυντικά με χαβιάρι: Αιώνια θεραπεία πολυτέλειας του δέρματος.


 
Το χαβιάρι είναι μια εξαιρετική λιχουδιά. Αλλά δεν τρώγεται μονο, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να διατηρήσει τη νεότητα και την ομορφιά.

Οι αντιγηραντικές σειρές με χαβιάρι αναπτύχθηκαν  μετά από έρευνα της κ. Erika Bauer οι οποία, το 1983, έκανε μια σημαντική ανακάλυψη: μια νεα σύνθεση βασισμένη στα αυγά του οξύρρυγχου που στη συνεχεια ονομαστηκε "CAVIAR", η οποια αποτελειται απο: μύδια, στρείδια με κοχύλια, φύκια και πλαγκτόν, σε συνδυασμό με βιταμίνες, λιπίδια, πρωτεΐνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία προσφέρει τα κυριοτερα συστατικά για τη δομή των κυττάρων.

Αυτή η ειδική, φανταστική και μοναδική σύνθεση διεισδύει στο φράγμα του δέρματος και εργάζεται στον τόπο όπου ανακύπτουν προβλήματα της επιδερμίδας, το εσωτερικό της δηλαδή στρώμα, δρώντας δηλαδή από μέσα προς τα έξω  σε 2 φάσεις:

    1. ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ εξαιτίας των μετάλλων και των ιχνοστοιχείων Τα μέταλλά και τα ιχνοστοιχεία προσφέρουν την απαραίτητη αποτοξίνωση, ενώ

   2. NUTRIFICATION & ANTI-AGING - Τροφή και Αντιγήρανση λόγω των λιπιδίων, των  βιταμινών και των πρωτεινών. Τα λιπίδια, οι βιταμίνες και οι πρωτεϊνες αφ΄ενός θρέφουν την επιδερμίδα, αφ΄ετέρου δε, ενεργοποιούν το μεταβολισμό και τον ενεργειακό εφοδιασμό των κυττάρων του δέρματος, με αποτέλεσμα την επιβράδυνση της διαδικασίας γήρανσης.

Το χαβιάρι είναι βασικά το έμβρυο μιας νέας ζωής. Οι κόκκοι  του μπορούν να προσφέρουν σε μεγάλα ποσοστά ενέργεια και θρεπτικά συστατικά για τα ανθρωπινα κυτταρα. Περιέχουν νάτριο, κάλιο, ασβέστιο, μαγνήσιο, φώσφορο, σίδηρο, βιταμίνες D, A, E, F . Επιπλέον, οι συνιστώσες του χαβιαριού απορροφώνται χωρίς αλλεργικές αντιδράσεις.Προσφέρει  βαθιά ενυδάτωση των κυττάρων και με την ενέργεια της ζωής το χαβιάρι διεγείρει την ανάπλαση του δέρματος, έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και προστατεύει απο επιβλαβείς ακτινες UVΑ.Τονώνει το δέρμα, τη σύνθεση του κολλαγόνου και της ελαστίνης, καθώς και την πρόληψη των ρυτίδων.

Το συμπεράσμα ειναι οτι το χαβιάρι έχει ένα τεράστια πλεονεκτήματα για το δέρμα

Σήμερα, όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές καλλυντικών ανταγωνίζονται μεταξύ τους στην εξεύρεση των πλέον αποτελεσματικων τρόπων καλλυντικής χρήσης με βάση το  χαβιάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: