Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Καθρέπτη καθρεπτάκι μου τι να κάνω το χειμώνα για να μείνω όμορφη;

Το δέρμα μας το χειμώνα έχει αυξημένες ανάγκες γιατί έχει να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες περιβαλλοντικές συνθήκες όπως είναι το κρύο και οι γρήγορες εναλλαγές θερμοκρασίας από σε ζεστούς σε ψυχρούς χώρους και το αντίθετο…
Το μεγάλο μυστικό είναι ένα…. κρατήστε το καλά ενυδατωμένο. Αν εσείς το φροντίζεται στο βασικότερο δηλαδή την ενυδάτωση του, ο χειμώνας είναι η καλύτερη εποχή για να κάνετε η διορθώσετε οποιαδήποτε βλάβη αποκτήσατε στο πρόσωπο σας το καλοκαίρι που πέρασε…
Ας δούμε τις θεραπείες που μπορείτε να κάνετε ανάλογα με τις ανάγκες σας για να προστατέψετε το πρόσωπο σας.


ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ που μπορείτε να κάνετε στα Metro Beauty και θα βοηθήσουν στην αφυδάτωση, την λάμψη ή την ρύθμιση λιπαρότητας.

ΒΙΤΑΜΙΝΗ Α μια θεραπεία που δεν μπορούμε να κάνουμε το καλοκαίρι λόγω της έντονης ηλιοφάνειας. Οι θεραπείες με βιταμίνη Α είναι απαραίτητες στην καλή λειτουργία των κυττάρων του δέρματος και λειτουργούν σαν ασπίδα στην γήρανση του δέρματος.

ΦΥΤΙΚΟ PELLING  θεραπεία που μπορεί να σας βοηθήσει σε πολλά επίπεδα  όπως αντιγήρανση, ανάπλαση δέρματος, ρύθμιση λιπαρότητας και ακμής μείωση σε κοκκινίλες και σημάδια στο πρόσωπο. Θεραπεία που παρ ότι έχει μια δυσκολία στην εφαρμογή της δίνει πολύ άμεσα και ορατά αποτελέσματα.

ΟΞΕΑ ΦΟΥΤΩΝ θεραπεία επίσης με εξαιρετικά αποτελέσματα που ενδείκνυται για ηλικίες πάνω από 20 και δρουν ενάντια στις περισσότερες βλάβες του προσώπου. Τα οξέα είναι πολύ διεισδυτικά και ανάλογα με την συγκέντρωση τους βοηθούν την επιδερμίδα να ανανεωθεί από μέσα προς τα έξω ανακτώντας την ελαστικότητα της, την λάμψη της, να διορθώθούν πανάδες, χαλάρωση, ρυτίδες.
Τα οξέα φρούτων τα τελευταία χρόνια είναι μεγάλο όπλο στα χέρια των αισθητικών γιατί μπορούν να βοηθήσουν ένα δέρμα  πραγματικα να ανανεωθει με τον καλυτερο και πιο φυσικό τρόπο.

Ακόμα να κλείστε το ραντεβού με την ομορφιά για φέτος το χειμώνα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: